Tjenester

Faber Bygg er en ledende aktør

i den lokale byggebransjen! Gå igjennom vårt tjenestetilbud og se om ikke Faber Bygg kan hjelpe deg med dine byggeplaner


Faber Bygg påtar seg oppdrag som totalentreprenør. Det betyr at vi, sammen med våre underentreprenører, tar ansvar for hele gjennomføringen av byggeprosjektet.Dette gjelder oppdrag som: • Prosjektering • Byggesøknad • Prosjekt- og byggeledelse • Utførelse med alle fagområder • Nøkkelferdig prosjektProsjektene kan være boliger, næringsbygg og kombinasjonsbygg. Ta kontakt med:
Oddmund Torjussen (93 23 62 10)
Bent Gabrielsen (901 09 830) eller
Rune Langeland Rimestad (918 64 818)


Faber Bygg har utført oppdrag for inntil 100 millioner NOK. Vi har på forhånd ikke definert øvre eller nedre grense på prosjektene vi påtar oss. Vi har lang erfaring som hovedentreprenør med koordinering av andre fag, fremdrift og HMS. Ta kontakt med:
Oddmund Torjussen (93 23 62 10)
Bent Gabrielsen (901 09 830) eller
Rune Langeland Rimestad (918 64 818)


Faber Bygg påtar seg oppdrag med utbedring av de fleste typer bygningskader. Vi har lang erfaring med forsikringsoppdrag. Vi tilbyr utbedring av skader etter: • Brann • Vann • Sopp, mugg og råte • Skadedyr Ta kontakt med avdelingsleder
Rolf Tore Bolme (901 99 250)


Faber Bygg har et godt samarbeid med byantikvar, riksantikvar og kommunale myndigheter når vi gjennomfører oppdrag med antikvarisk restaurering. Vi er godt kjent med antikvariske prinsipper. Vi har samarbeid med leverandører av spesialtrevirke som kjerneved av furu, eik, spesialtørket trelast og store dimensjoner. Faber Bygg er nok det firmaet i regionen som har bredest erfaring med trearbeid på denne type oppdrag. Se referanselisten for restaurerings- prosjekter og prosjektbilder i bildegalleriet. Ta kontakt med:

Bent Gabrielsen (901 09 830) eller
Rune Langeland Rimestad (918 64 818)


Faber Bygg tilbyr sine tjenester i forprosjekteringen av byggeprosjekter. Overfor arkitekter, konsulenter, offentlige etater og byggherrer kan vi tilby utarbeidelse av forkalkyler, tekniske løsninger og skadevurderinger. Rune Langeland Rimestad hos Faber Bygg er godkjent Nito takstingeniør og har videreutdanning fra Universitetet i Stavanger som byggteknisk skaderådgiver. I tillegg til utdanning og praksis som byggmester har Rimestad også 8 års erfaring fra skadetakst og saksbehandling i forsikringsselskap. Ring oss hvis du trenger hjelp med vannskader, brannskader, sopp- og råteskader, andre skader – eller om du har et problem i bygget som du ikke skjønner eller finner ut av. Ta kontakt med:

Rune Langeland Rimestad (918 64 818)


Vi tilbyr gunstige rammeavtaler med offentlige institusjoner, kommuner, eiendomsforvaltere og næringsliv. Vi kan påta oss administrering av alle fag ved slike avtaler. Vi har i dag rammeavtale med: • Statsbygg vest • Stavanger Universitetssykehus • Forsvarsbygg • Gjensidige Forsikring Rogaland • YX i Rogaland og Agder • Diverse eiendomsforvaltere Ta kontakt med:
Bent Gabrielsen (901 09 830) eller
Rune Langeland Rimestad (918 64 818)


Faber Bygg har spesialisert seg på arkitektegnede boliger og hytter. Moderne funkisstil er blant flere stilarter vi har god erfaring ned. Individuelt kundetilpassede hus og fritidsboliger ser vi på som interessante utfordringer. Med vår løsningsorienterte holdning sørger vi for at kundene får sine drømmer oppfylt. Vi har lang erfaring med kombinasjoner av eksklusive materialer av tre, stål, stein og glass. Dermed kan vi tilpasse spesialløsninger for innredninger, baderom, garderober, trapper etc. Du som kunde skal ikke være redd for å komme med kreative ideer og innspill for å realisere dine bolig- eller hyttedrømmer. Vi sørger for at ideer blir til virkelighet. Har du behov for hjelp helt fra tegnebrettet, så har vi kontkt med de beste arkitekter og konsulenter. Ta kontakt med:
Sveinung Hope (901 09 820) eller
Birger Sande (971 78 911)


Avdelingen tar seg av oppdrag som utskifting av dører og vinduer, takvindu, boder, småreparasjoner, terrasser, ombygginger, innredninger, vedlikehold etc. Ingen jobb er for liten. Avdelingen har stort kontaktnett med fagfolk fra andre bransjer (rørlegger, eletriker etc.) og kan styre jobbene som kunden ønsker. Hvis du ønsker det, kan du forholde deg til kun én kontaktperson hos oss, som styrer alt. Serviceavdelingen rykker også ut på akuttoppdrag ved vannskader, innbrudd etc. Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe du ønsker å få utført – vi kan hjelpe med det aller meste. Ta kontakt med avdelingsleder
Rolf Tore Bolme (901 99 250)


Faber Bygg har bred kompetanse på rehabilitering og reparasjoner. Vi utfører alle typer oppdrag – som utskifting av vinduer, nytt tak, oppløft av tak, ombygging, påbygg og garasjer. Kontakt oss hvis du går med byggeplaner – vi kan hjelpe til med prosessen fra start til mål. Ta kontakt med en av våre byggeledere, kalkulatører eller serviceavdelingen.


Vi har eget snekkerverksted der vi lager innredninger og andre snekkervarer. I tillegg har vi samarbeid med andrre verksteder/leverandører for spesialinnredninger, maling, lakkering, restaurering av dører og vinduer. Spesialtegnede dører, vinduer og karmer kan bygges på bestilling. Ta kontakt med:
Sveinung Hope (901 09 820) eller
Rolf Tore Bolme (901 99 250)


Faber Bygg tilbyr veiledning innen de forberedende prosesser – ta kontakt med oss hvis du ønsker at vi skal utarbeide en byggesøknad eller prosjektering i tidligfasen av prosjektet. Vi benytter oss av ByggSøk, som gjør at vi kan sende byggesøknader elektronisk til de kommuner som kan ta i mot søknader elektronisk. Vi har sentral godkjenning innen tiltaksklasse 2: Ansvarlig søker for bygninger og installasjoner. Ansvarlig prosjekterende for bygninger og installasjoner. Ansvarlig kontrollerende for prosjektering av bygninger og installasjoner. Ansvarlig utførende for bygninger og installasjoner. Ansvarlig kontrollerende for utføring av bygninger og installasjoner. Se vår sentrale godkjenning her Ta kontakt med:
Bent Gabrielsen (901 09 830) eller
Rune Langeland Rimestad (918 64 818)

Billedgalleriet

Her har vi samlet bilder fra en rekke av våre seneste oppdrag - alt fra boliger til kirkerestaurering. Gå til referanser/billedgalleriet

Kontaktskjema

Har du spørsmål til oss, eller ønsker du at vi skal ta kontakt med deg vedrørende et mulig oppdrag, kan du klikke her og fylle ut vårt kontaktskjema.

Administrasjonen

Her finner du bilder og kontaktinformasjon til administrasjonen i Faber Bygg Vis oversikt

HMS i Faber

Helse, miljø og sikkerhet tar vi på alvor i Faber Bygg. Les mer om vårt HMS-arbeid. klikk her

Sentral godkjenning

Vi har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2. Se dokumentasjon

StartBank

StartBank er bygg- og anleggsbransjens leverandør-register - se registreringsbevis